Konferanser & Sermonier

På denne siden har jeg spilt inn musikkeksempler som passer til innslag i forskjellige arrangementer. Det finnes eksempler med både en og to trompeter. Begge deler er mulig å leie til arrangementet.

Trompeten er nok mest brukt i festlig og fanfareaktig musikk. Noen eksempler på musikk som gjerne passer til åpninger av arrangementer, introduksjoner og avdukinger kan være: Fanfare, Händel eller Prince of Denmark. Om du ønsker en litt mykere start er Morgenstemning et flott stykke!

Trompeten egner seg også godt til vakker og stemningsfull musikk som for eksempel You raise me up eller Gabriels obo

Ønsker man å bruke musikk som betyr mye for Bergen er Utsikt fra Fløyen og Bergensiana flotte eksempler.

Ønsker man å vise frem Norges største komponist med nasjonalromantisk musikk, er Edvard Griegs Ved Rondane en god ambassadør.

Når julens arrangementer kommer er musikk viktig for å skape den rette stemningen. Glade jul, Ding dong, Deilig er jorden og Joy to the world er eksempler både på den festlige og tradisjonelle sorten.

Er du på jakt etter et tradisjonelt kulturinnslag med klassisk musikk er det mye å velge mellom. Her er en liten smakebit fra Telemann

Jeg tilbyr også musikk med messingkvartett. Følg link til siden www.brassbravoure.no

Skulle noe av disse tipsene passe til ditt arrangement eller du er på jakt etter andre innslag, er det bare å kontakte meg for mer informasjon!

Kontakt:

Roar Minde Fagerli
Svartedalsvegen 85 C
5305 FLORVÅG

Tlf. 97094354
E-mail: